Grafisk assistance. 

Fik du ikke lige set mine cases - men vil gerne vide, hvad jeg kan hjælpe med?

TRYKSAGER og grafisk support

Kreative oplæg, layout af alt fra annoncer til brochurer, kataloger, plakater, magasiner, logoer, bander, dekoration af biler, outdoor mv. Filer til web og sociale medier.


Kreativ strategi i praksis

Mangler I input og retning? Jeg supporterer med idéudvikling, koncepter, kreativ og faglig sparring - og naturligvis også  med planlægning og koordinering af grafiske projekter og processer.

Marketing samarbejdspartner

Måske har I allerede en kreativ platform, men mangler udvikling eller produktion af materialer? Få hjælp til eksekvering eller få input på fx fotostil, illustrationer og grafiske elementer. Feedback på indhold og tekster.


Klippekort til Sociale medier

Vil I være sikre på at Jeres profil på de sociale medier er udført ordentligt fra start? Uanset om I skal have udviklet et nyt facebookcover, have hjælp til nye funktioner på instagram eller have designet en helt ny profil.

Grafisk grundighed.
Umage arbejde.

Fyldt med kreativ energi og passion for design – forankret i ønsket om at formidle budskaber og skabe udtryk, der giver indtryk.

Mit faglige kald er at hjælpe andre med at få deres budskaber: Set, hørt, forstået og husket! Det er min overbevisning - at kommunikation fungerer bedst, når det er autentisk, vedkommende og inkluderende - samt at design skal være enkelt, grundigt og insisterende.

KNOW HOW & KNOW WHY...

Jeg har et design- og arbejds-DNA med afsæt i begrebet ‘umage’ - kombineret med en stærk kærlighed til markedsføring. Et udtalt ønske om, at bruge grafiske værktøjer til at omsætte budskaber og strategi til  forståelig kommunikation.
At kombinere ting på nye måder end det oplagte - at tænke situationer fra et andet perspektiv end mit eget.
Erfaring og viden fra den grafiske branche og marketing funktioner har jeg masser af - herunder design og udvikling af virksomheders visuelle identitet. Eksekveret på alle platforme - print til digitalt.

Siden 2014 har jeg været leverandør af design- og marketingopgaver til en bred vifte af store og små virksomheder - herunder bl.a.: Odense ZOO, Odense Teater, Skolerne i Oure, Odense Iværksætter Festival, Tietgen Kompetencecenter m.fl.

Jeg har de sidste 5 år drevet Umage Bureau - og du kan se min portfolio og kunder her:

Umage Bureau - Se mit arbejde HER!